2 Wild Rovers – irsk og skotsk

2 wild rovers

 2 Wild Rovers – party like the irish

Når du oplever 2 Wild Rovers er det som at komme indenfor på en hyggelig lille irsk pub en torsdag aften. Smag på øllet, syng med på omkvædene, og nyd du er blandt venner!

2 Wild Rovers består af Mikael Smith og Niels Skovgaard. de har spillet irsk- og skotsk folkemusik i en lang årrække og turneret i flere lande, herunder Irland. Musikken er helt traditionel med akustiske instrumenter, som guitar, bouzouki, mandolin, bodhran og banjo.
2 Wild Rowers fortæller at mange af sangene handler om de hårde tider irerne har været igennem. Alligevel er det dog som regel lysten til livet, der skinner igennem i sangene. Og det er denne ubetvingelige livsglæde 2 Wild Rovers er smittet af, og som de gerne vil give videre.

Med et glimt i øjet synger 2 Wild Rovers om svigefulde kvinder og mærkværdige drukture. Om løsslupne begravelser og folk, der forgifter deres nærmeste. Eller som 2 Wild Rovers plejer at sige: ” Irsk musik dækker hele livet- både hor, druk og slagsmål!” og i løbet af en aften kommer de hele vejen rundt. Gerne med nogle jigs & reels som vriation – og en god historie undervejs.

I de senere år har de indledt et samarbejde med Andreas Tophøj, der er kendt som en af de mest fremtrædende unge folkemusikviolinister  herhjemme.
Som trio kalder de sig 2 Wild Rovers & freinds , og i denne konstallation er der yderligere lukket op for de musikalske muligheder.

Prisgruppe A-B

kontakt : Folkbooking for et tilbud til jeres fest eller koncert.