All my exes

all_my_exes_05

ALL MY EXES er et nyt folk/bluesprojekt! Bag projektet står forskellige etablerede musikere fra det københavnske blues -og folkmiljø. ALL MY EXES var i efteråret 14 pladeaktuel med albummet ”From Nashville to El Paso” – en række møgbeskidte numre skrevet af Steffen Christensen i tæt samarbejde med resten bandet.

På pladen medvirker en stribe gæstemusikkere så som, Ronni Boysen, J-tex og Peter Nande. Pladen er indspillet og produceret af bandet selv i deres eget studie – en torums bunker fra 2. verdenskrig – hvor bandet har holdt til det sidste år og har formået at lave en helt egen og unik sound.

Siden debutalbummet ’From Nashville to El Paso’ fra 2013 har de turneret rundt og spillet utallige koncerter i hele landet. Fra festivaler og etablerede spillesteder til små, private, akustiske koncerter i lader, haver og folks egne stuer. Faktisk er intimkoncerterne efterhånden blevet bandets varemærke.

ALL MY EXES består af, Mikkel M. Christensen på guitar/kor, Lars Andersen på trommer, Mads Bay Mulvad på kontrabas/orgel og Steffen Christensen på dobro/banjo og vokal.

Skaber og frontmand Steffen Christensen er opvokset i den sønderjyske muld, hvorfor Tønder Festival har været en stor del af hans musikalske opvækst. Han har spillet i flere roots/blues bands, og i 2001 dannede han Bobadavdaw med ALL MY EXES medlemmet Mads Bay Mulvad.

Lyt til :  muddy rose   eller   restless mind

Prisgruppe: B