Allan Folmer

Allan Folmer 4 web

Allan Folmer – Den nyeste ældste spillemand

Allan Folmer Trio optræder med sange fra Allan Folmers debut CD: ”En Ny og Bedre Dag” – der udkom 1. maj 2014. Trioen består af Günther Paulsen på båndløs bas og kor, Steen Raahauge på div. slagtøj og fløjte.

Sammen med Allan Folmers levende og fingerpickin´ inspirerede guitarspil, de vedkommende danske sange – og tilhørende anekdoter – er der dømt god stemning og musikalsk nærvær.

Musikken er iørefaldende, melodisk og svingende. Teksterne rummer poesi, dybde og skarphed. Det er sange der tager afsæt i livet og tilværelsen som de fleste kender den: Kærlighed, hverdagsliv, VM mesterskaber, konflikter, kæledyr i sengen, forlis….
Sange der bekræfter livet og hylder håbet og troen på ”En Ny og Bedre Dag”, og ofte med et politisk perspektiv på den verden vi lever i.

Allan Folmers sange trækker på traditionen fra dansk sangskrivning tilbage fra Skousen/Ingeman, Sebastian, Trille, CV Jørgensen, … til i dag.Genren befinder sig et sted mellem folk- og visepop – med respekt for den gode melodi, skarpe tekst og det musikalske håndværk.

Lyt til Allan Folmer: Dem & de andre  Ny og bedre dag

Prisgruppe: A-B