Bark & Blik

BARK&BLIK-presse

 

Gruppen BARK & BLIK er et nyt band i dansk folkemusik. De er nu klar med helt nykomponeret musik som er folkemusik med jazzede undertoner. De skyder projektet i gang med udgivelsen “Vildskud” som forventes udgivet juni2016 på GO’ Danish Folk Music.
Musikken bevæger sig i grænselandet mellem folkemusikkens urkraft og intensitet og jazzens frie og legende univers. Melodien er i fokus krydret med masser af improviserede passager. De fire musikere har alle en baggrund fra musikkonservatoriet i Odense påhhv. den rytmiske og folkemusiske linie. De spiller alle i mange forskellige grupper og samles nu i en fælles energi hvor alle bidrager med kompositioner.
Kombinationen af jazz og folkemusik høres også i sammensætningen af instrumenterne violin, saxofon, klarinet og guitar.
Der er en stor lyst til at udforske de to genrer og sammensætte dem til en ny lyd.
BARK & BLIK eksisterede siden starten af 2014 som en videreførelse af Over Sundet. Et band som har trådt sine sko i folkemusikken siden 2006 og har 2 udgivelser bag sig. Siden starten af 2014 har denne nye konstellation optrådt forskellige steder i Danmark på bl.a. Cph. Jazzfestival, til kirke- og stuekoncerter, på spillesteder og til private arrangementer. I øjeblikket planlægger de releaseturné i både ind- og udland i efteråret 2016. Glæd jer til at opleve denne helt nye og spændende musik hvor folkjazzen tager nye højder.
Kristine Heebøl: violin
Siri Iversen: klarinet/basklarinet
Cecilie Strange: saxofon
Simon Krebs: guitar

Lyt til Gelændermand

lyt til The Story About An Actor And APresident

Prisgruppe C