Jensen og Bugge

Dansk folkemusik duo

jensen-og-bugge

Jensen & Bugge mødtes allerede som børn, da de voksede op kun tre km fra hinanden, syd for Vejle, hvor de også gik til folkedans i den samme forening. Selv om de stod på bussen ved samme stoppested under det meste af skoletiden, varede det længe før de faldt i snak og fandt ud af, at de delte interessen for at spille folkemusik. Det var faktisk først da de havnede i samme klasse på folkemusiklinien på konservatoriet i Odense (2001), at de for alvor fik glæde af hinandens musik.

Jensen & Bugge har stor erfaring i og brænder varmt for at spille til dans, både sammen og hver for sig eller med andre musikere. Det er blevet til duoens specialitet og varemærke og ud af det opstod idéen til “projekt dialekt”.

Duoen har netop færdiggjort DVD’en “PROJEKT DIALEKT”, det er den første udgivelse under navnet Jensen & Bugge og det skal fejres!! Både Mette og Kristian har dog tidligere udgivet cd’er i eget navn (med hinanden som medvirkende musikere) og med andre grupper. Den første Jensen & Bugge cd er også snart på vej..

 “PROJEKT DIALEKT” kan købes til vores koncerter og hos duoens pladeselskab www.gofolk.dk

Jensen & Bugge fejrer i 2011 10 års jubilæum for deres duosamarbejde! I den anledning har de samlet et ”JENSEN & BUGGE BAND” med Morten Alfred Høirup på guitar og sang – Bjarke Kolerus på klarinet og Thomas Hedegaard på kontrabas.

De spiller med på den kommende CD som er færdig til jubilæumsfestkoncert i Hørdum i Thy den 16. april 2011.

Prisgruppe: B-C