Marianne Green – Irske sange

Marianne_Green_band lo

IRSK “NEW FOLK” MED SANGE OG MUSIK FRA NORDIRLAND

Marianne Green er et friskt pust på den irske musikscene og en anmelderrost sanger. Hendes personlige fortolkning af traditionelle irske sange sunget på engelsk og gælisk blandet med egne sange og traditionelle instrumentalnumre, kombineres til en stemningsfyldt koncert.

Siden udgivelsen af sit debut album fra 2010 “Dear Irish Boy” lavet i samarbejde med den irske folk-legende Andy Irvine har hun turneret i ind- og udland og medvirket i irske TV- og radioprogrammer på både engelsk og gælisk.

I 2012 var hun hovednavn på festivalen Irish Openair Toggenburg i Schweitz, hvor også den populære irske gruppe Beoga spillede. I Oktober var Marianne Green på turné i Irland og spillede på festivalerne Sligo Live Festival og Ulster Bank Belfast Festival at Queens. Hendes koncert i Cushendall i Co. Antrim blev sendt i programmet Folk Club på BBC Radio Ulster. I sommeren 2013 skal Marianne Green igen til udlandet og spille på City of London Festival og International Fiddler’s Green Festival i Rostrevor, Nordirland

LIVE- Band:

Marianne Green: Sang, whistle.  Magnus Wiik: Guitar, dobro.

Martin O’Hare: Bodhran, bones. Sonnich Lydom: Harmonika, mundharmonika.

Det er også muligt at booke en irsk stepdanser fra Green Steps til koncerten.

Lyt: The Dear Irish Boy  You Make Me Fly  The Banks of the Bann  Tá Mé ‘Mo Shuí

Prisgruppe C- D

kontakt Folkbooking for et tilbud til jeres fest eller koncert.