Rannok

Rannok

Råswingende polkaer og atmosfæriske stemnings-fyldte ballader håndplukket fra det danske repertoire, såvel som egne kompositioner præsenteres af spændende bredspektret duo på den danske folkemusik-scene.

 

Rannok leverer rustik energisk folkemusik der spænder fra grovkornet polka som vor mor lavede den til lyriske toner og varmhjertede valse.

 

Med en fælles passion for de gamle melodier giver de et nyt bud på forfædrenes musik, som spædes op med originale numre skrevet i respekt for traditionen.

 

Duoen er ude med deres debut album nu på Go’ Folk


Pianisten Theis Juul Langlands har en alsidig baggrund og bliver benyttet i flere forskellige sammenhænge bl.a. i bandet Habadekuk, Abild, Christian Stærke samt med Sidsel Marie og Cala.
Violinisten Michael Graubæk har netop kåret som bedste solist ved DM i folkemusik 2010. Han spiller bl.a. i trio THG, i det prisvindende band Zar, samt Klaus Pindstrups Orkester.

 

Rannok har spillet alt fra private fester og folkklubber til kirkekoncerter og festivaler i både ind- og udland. De afholder desuden workshops i både spil og dans.

 

 

lyt til Rannok:  Generalen   The skinny Scot Pillinge  Verdens ende Jordan Hill

Prisgruppe: A-B