SVØBSK- duo – trio – kvartet

Svoebsk Foto

Svøbsk – forførende folkemusik med en klang af tidløshed
– tradition og fornyelse.

Der er lagt op til en helt særlig koncert oplevelse i selskab med Svøbsk. De to musikere søger den nære kontakt med publikum og levere en intens stemning med musik der er inspireret fra både nutid, dansk folketradition og de omkringliggende lande med et halvt dusin instrumenter. To musikere der tydeligt nyder både selve musikken og inspireres af hinandens musikalske selskab.

Maren Hallberg (harmonika) og Jørgen Dickmeiss (violin, sang, guitar) er begge forrygende musikere og sammen skaber de en magisk musikalsk oplevelse med stor indlevelse. De har begge studeret folkemusik på Det Fynske Musikkonservatorium og Jørgen blev rigsspillemand i 2014. Inspirationen hviler i den traditionelle folkemusik og den danske sang- og salmeskat og er tilført tydelig fornyelse med personlighed og stor poesi. De  har spillet sammen siden 2003 og danner også par privat. Har udgivet 3 plader – og har nummer 4 på trapperne.

Svøbsk spiller hvert år et stort antal koncerter i klubber, festivaler, kirker, kulturhuse og skole, og har turneret i Grønland, Island, Færøerne, Finland, Canada, Polen, Skotland, Østrig, Holland og Tyskland. I løbet af de seneste 10 år er det blevet til flere end 500 koncerter i ind- og udland. Svøbsk turnerer også som Svøbsk Trio, Svøbsk Kvartet (evt med Michael Møller) og Julestemning med Svøbsk & LunauSund, som er en julekoncert.

LYT til SVØBSK: cirkushest

Prisgruppe A+B+C+D