To fra Lysbro – Birthe og Vagn Kragelund

???????????????????????????????

“Deres helt specielle varemærke er Vagns egne originale sange og deres helt egen personlige måde at servere sangene på.

Vagn har skrevet sange gennem hele livet – ikke så mange, for der var jo så meget andet… Det var først da han for få år siden gik på efterløn, at han rigtigt begyndte at tage sangskrivningen alvorligt og blev klar over, at den skulle og kunne bruges til noget.

I 2012 fik han med gode venners hjælp udgivet sin første  CD med titlen ”Gennem livet”. Den blev rigtig godt modtaget, bl.a. skrev Allan E. Petersen i RootsZone: ”…Hvis du sætter pris på livserfaring, folkelighed og skæve iagttagelser, lidt i stil med Erik Clausens film, så er pladen en guldgrube.

Den gode modtagelse gav blod på tanden til at skrive flere sange og komme ud og synge dem sammen med Birthe. Sangene akkompagneres på guitar og harmonika.

En koncert med udelukkende egne sange med overskriften Gennem livet varer ca. en time.

To fra Lysbro byder også på en længere forestilling med mere kendte toner, f.eks. til en sangeftermiddag i pensionistforeningen, sognehuset, aktivitetscentret osv.: En god blanding af smukke viser, gjaldende gårdsang, glade syng- med-travere og fællessang, hvor nogle af Vagns egne sange også indgår. Udover guitar, violin og harmonika er der musikalsk krydderi med sav, ukulele, blokfløjte, baljebas, tommestok og grydeskeer – og som det sidst nye: cykelpumpe.

Lyt til Birthe og Vagn :

“Musikorden”

” Fruen i nr. 9″

Prisgruppe A