Zenobia

Argentinsk tango, dansk folkemusik og et snert af pop. Danske salmer og viser får nye vinger, når trioen Zenobia giver deres bud på den danske sang anno 2009. Salmerne får ny forklædning og viserne får andre melodier, når trioen udfordrer sangskatten – og forstærker sangenes mildhed, melankoli, kraft og kant.
Zenobias musik er en hyldest til de danske salmer og viser. Samtidig udfordrer trioen også sangskatten – gør kanterne skarpere og udtrykket mere intenst med lån fra noget, der ligger udenfor traditionerne. De tre musikere har vidt forskellige musikalske genrer med i bagagen og Zenobias musik ligger derfor i krydsfeltet mellem kirkemusik, folkemusik, argentinsk tango, pop og jazz.
I 2008 udgav Zenobia debut-albummet, ”Midnat”.

Zenobia er:
Louise Støjberg er uddannet på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, og har udover visesangen en særlig forkærlighed for rockmusik. Hun spiller udover Zenobia i rockgruppen ”Stöjberg”, har været solist på musicals og er korsanger for Helge Engelbrecht.
Mette Kathrine Jensen er uddannet på folkemusiklinien på Det Fynske Musikkonservatorium. I 2006 modtog hun en Danish Music Award for sin udgivelse med duoen Kvasir. I sommeren 2007 udgav hun sit debutalbum, “Øjeblikke”.
Charlotte Støjberg er cand. mag. i musikvidenskab fra Aalborg Universitet. Udover at beskæftige sig med dansk folkemusik spiller hun i flere tangoensembler og er en veletableret pianist i danske tangokredse.

Lyt til Zenobia på: www.myspace.com/folkbookingdenmark

Demo CD kan rekvireres

Prisgruppe: C

Zenobia